Dimitrov vratio brejk

Nacionalni sport - Utorak 16.04.2013 - 11:38

Drugi reket Srbije Janko Tipsarević igra sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim meč drugog kola Mastersa u Monte Karlu, uz direktan prenos na televiziji B92.

Njima dvojici će to biti četvrti međusobni susret, a sva tri prethodna dobio je Tipsarević. Poslednji put Janko je igrao sa Dimitrovim na Mastersu u Majamiju prošle godine, kada je slavio u dva seta.

Srbija je posle eliminacije Viktora Troickog već u prvom kolu ostala na dvojici predstavnika u Kneževini, ali će najbolji teniser sveta Novak Đoković tek danas odlučiti da li će igrati. Njegov protivnik u drugom kolu trebalo bi da bude Mihail Južni, koji je pobedio Danijela Himeno-Travera iz Španije sa 6:4, 6:0.

Janko je od samog starta pritiskao Dimitrova, što je rezultiralo njegovim brejkom već u prvom gemu meča, a potom lako i brzo ga osigurao za vođstvo 2:0. Bugarski teniser je uspeo da osvoji svoj naredni servis gem, ali je Tipsarević bez ikakvih problema održavao svoju prednost i nije dozvoljavao rivalu ni da pokuša da ga ugrozi sve do desetog gema. Tada je svojim greškama dozvolio Dimitrovu da mu vrati brejk za izjednačenje 5:5.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: