Ivanov otišao, Obradović zamena

Nacionalni sport - Nedelja 21.07.2013 - 02:49

Ivan Ivanov definitivno više nije igrač Partizana, on će u nedelju da potpiše ugovor sa Bazelom, a njegova zamena biće Milan Obadović, saznaje B92.

Ivan Ivanov Ivan Ivanov

Bugarski defanzivac se u subotu pozdravio sa saigračima, a u nedelju ga u Švajcarskoj očekuju medicinski pregled i finalizacija ugovora. Transfer je vredan 1,6 miliona evra.

Njegova zamena u Partizanu biće Obradović, 35-godišnji nekadašnji reprezentativac SR Jugoslavije koji je prethodnih godina igrao u Ukrajini za Metalist i Arsenal, a svojevremeno za Lokomotivu.

Partizan u sredu očekuje revanš 2. runde kvalifikacija za Ligu šamiona protiv jermenskog Širaka. U Gjurmiju je bilo 1:1 prošle srede.

Potencijalni protivnik rivala u 3. krugu biće Slovan iz Bratislave ili Ludogorec iz Bugarske. U prvom meču u Slovačkoj bilo je 2:1.

B 92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: