Janko: Nisam igrao toliko loše

Nacionalni sport - Četvrtak 17.10.2013 - 08:50

Srpski teniser Janko Tipsarević izgubio je od 808. tenisera sveta Karena Kačanova sa 6:4, 6:4 u drugom kolu turnira Serije 250 u Moskvi.

Janko Tipsarević Janko Tipsarević

Posle poraza od 17-godišnjeg Karena Kačanova, Janko Tipsarević izjavio je da mu je žao što je rano ispao i pohvalio je mladog Rusa.

Takođe, Tipsarević kaže da povreda stopala nije ozbiljna.

-Mislim da povreda nije ozbiljna, mogao sam da udaram lopticu, mogao sam da serviram, ali neću da lažem, nisam bio maksimalno spreman. Bio je težak meč, a on mi nije dao šansu na svoj servis. Ne mogu da kažem da sam igrao toliko loše- rekao je Tipsarević.

-Kačanov igra veoma dobro za svoj uzrast, vrlo je mlad. Verujem da će još ojačati, a i sada prilično snažno udara lopticu. Mislim da će biti veoma dobar teniser- dodao je Janko posle poraza od 808. igrača sveta.

Novinare je zanimalo i kakva je situacija sa Viktorom Troickim.

-On se dobro oseća, trenirali smo sa njime prošle nedelje u Beogradu. Nadam se da će Sud u Lozani presuditi pravedno i da će nam se Viktor pridružiti za finale Dejvis kupa- kazao je Janko.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: