Janković ’precrtao’ Maksimovića

Nacionalni sport - Subota 12.01.2013 - 14:15

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković odlučio je koje igrače neće voditi na pripreme u Tursku, a među njima je i Nikola Maksimović, saznaje „Žurnal“.

Janković ’precrtao’ Maksimovića Janković ’precrtao’ Maksimovića

Među putnicima neće biti ni Eli Babalj, Natalijel Asamoa, Marko Mirić, Ljubo Nenadić i omladinac Veljko Simić, iako je bio predviđen.

Janković će posle subotnjih testiranja saopštiti spisak igrača za Antaliju, gde ekspedicija ’crveno-belih’ putuje u nedelju.

Simić je, inače, jedan od trojice igrača sa kojima je planiran produžetak saradnje, a to što on nije na spisku putnika izvesno znači da pregovori ne idu po planu sportskog direktora Zorana Stojadinovića. Pored Simića, novi ugovori ponuđeni su i Nikoli Mikiću i Kaduu.

„Žurnal“, takođe, prenosi da će se među putnicima sigurno naći igrači iz Zvezdine škole Stefan Čikić i Stefan Mihajlović, a njima bi mogao da se pridruži i Nemanja Maksimović.

Spisak igrača koji se neće naći na pripremama i nije toliko iznenađenje, a prema saznanjima „Žurnala“, ili Babalj ili Asamoa će otići na pozajmicu u Borac iz Banja Luke.

„Sа Beogrаđаnimа imаmo korektne sportske odnose i u subotu ćemo se čuti sa predsednikom Džаjićem oko reаlizаcije sаrаdnje. Očekujemo dа ćemo imаti kvаlitetniji i bolji tim nego jesenаs i dа će Borаc četvrtu godinu zаredom igrаti nа međunаrodnoj sceni“, rekao je Darko Ljubojević.
 

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: