JSL: Pobede "večitih", Zvezdi vrh

Nacionalni sport - Nedelja 02.03.2014 - 10:00

Fudbaleri Crvene zvezde ostaju prvoplasirani nakon 17. kola JSL, savladali su Jagodinu, dok je Partizan na bodu zaostatka posle pobede nad Radničkim.

forum-srbija.com forum-srbija.com

Trijumfe su ostvarile ekipe Rada i Vojvodine, nad Novim Pazarom (1:0), odnosno Voždovcem (2:0), a čak šest timova je podelilo bodove.

Bez golova su odigrali Javor i Donji Srem, po pogodak su postigli OFK Beograd i Spartak u međusobnom duelu, a Napredak i kragujevački Radnički svoj meč su završili rezultatom 3:3, uz tri gola fudbalera Napretka Trujića.

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović nije bio zadovoljan igrom svojih izabranika, ali ga ipak raduje pobeda, dok je šef stručnog štaba Partizana Marko Nikolić čestitao fudbalerima u „crno-belim“ dresovima na borbi.

Važnu pobedu u pokušaju da izbori opstanak zabeležio je Rad, čiji trener Aleksandar Janković smatra da je to pravi put za klub sa Banjice.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: