Murinjo želi Matića

Nacionalni sport - Utorak 18.06.2013 - 11:12

Novi menadžer Čelsija Žoze Murinjo želi da vrati Nemanju Matića u redove ’plavaca’, ali će to londonski klub dosta koštati.

Ilustracija B92 Ilustracija B92

Matić je već od 2009. do 2011. godine bio igrač Čelsija, ali je srpski reprezentativac potom prešao u Benfiku u okviru transfera Davida Luiza u London.

Srpski fudbaler je odigrao samo dva meča u Premijer ligi za Čelsi, ali je od prelaska u Benfiku pokazao da je jedan od najboljih mladih igrača u Evropi u ovom trenutku, prenose engleski mediji.

Matića ugovor sa Benfikom veže do 2018. godine, ali je portugalski klub voljan da ga proda Čelsiju ili bilo kom drugom klubu koji je spreman da izdvoji 45 miliona evra.

Zanimljiv je podatak da ga je Čelsi pre četiri godine pustio da ode za oko pet miliona evra, što znači da će tadašnja loša odluka klub koštati dodatnih 40 miliona evra.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: