Novak: Zglob ne izgleda dobro

Nacionalni sport - Ponedeljak 08.04.2013 - 12:56

Prvi reket sveta Novak Đoković istakao je da nije veliki optimista povodom povrede zgloba desne noge koju je zadobio na meču sa Semom Kverijem.

Đoković se povredio već u trećem gemu tog duela, ali je na kraju uspeo da slavi sa 7:5, 6:7, 6:1, 6:0, i Srbiji donese plasman u polufinale Dejvis kupa, ukupnim trijumfom nad Sjedinjenim Državama u Bojsiju sa 3-1.

“Povrede su deo ovog sporta i svi kao sportisti se trude da ih izbegavaju što više mogu. Ozbiljnost moje povrede tek treba da se utvrdi. Jedan sat, sat i po posle meča, mogao bih da kažem da mi zglob uopšte nije izgledao dobro”, rekao je Đoković.

Đokoviću je posle meča sa Kverijem previjena noga, a detaljnije preglede obaviće tek pošto dođe u Monte Karlo. Zbog te povrede, njegovo učešće na Mastersu u Monte Karlu je pod znakom pitanja, pošto akcija u Kneževini kreće već u nedelju.

“Zglob mi je potpuno otekao i to definitivno nije dobar znak. Uradiću sve što je u mojoj moći da se oporavim do početka Mastersa u Monte Karlu. Koliko je to realno, u ovom trenutku ne mogu da kažem”, istakao je Đoković.

Đoković je uprkos povredi nastavio da igra protiv Kverija i naglasio je da bi verovatno drugačije razmišljao da nije bio u pitanju meč Dejvis kupa.

“Razmišljao sam samo o tome da Srbiji donesem pobedu i drago mi je što sam to učinio. S druge strane, zabrinut sam, zato što uopšte nemam prijatan osećaj u zglobu. Da je to neki normalni ATP turnir, mislim da bih drugačije razmišljao. Imao sam veliku motivaciju i jednostavno mi je bilo logično da dam sve od sebe da završim meč. Srećom, došao sam do pobede”, rekao je srpski teniser.

Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: