Pali i Voša i Partizan

Nacionalni sport - Petak 30.08.2013 - 01:07

Fudbaleri Partizana završili su evropsku misiju, pošto su u revanš utakmici plej-ofa za plasman u Ligu Evrope poraženi od Tuna sa 3:0, a ukupno je bilo 3:1 za švajcarskog predstavnika.

Ilustracija sa meča Partizana Ilustracija sa meča Partizana

Malo su prikazali izabranici srpskog prvaka, nedovoljno u dvomeču sa Tunom, koji je odigrao mnogo bolje na svojoj veštačkoj travi nego u Humskoj.

Crno-beli su imali gol prednosti iz Beograda i nisu se branili u uvodnim trenucima meča na "Tun areni", ali su domaći igrači već posle 15 minuta anulirali zaostatak iz prvog meča.
 
Centaršut sa leve strane otišao je na drugu stativu iznad peterca, Marko Šnojvli je vratio loptu na drugu stranu, Stojković je ostao na liniji, a Marković loše procenio let lopte koju je usamljeni Kristijan Šnuvli sproveo u mrežu za 1:0.

Nade srpskog prvaka da može do izjednačenja i znatno su smanjene posle samo tri minuta igre u drugom poluvremenu. Stanković je pao posle duela sa Marko Šnuvlijem na ivici kaznenog prostora, napadač domaćih je zaobišao Stojkovića i pogodio metu za 2:0.

Kraj je stigao pošto je Zufi sa nekih 17, 18 metara okružen trojicom čuvara pronašao put do gornjeg levog ugla i matirao Stojkovića za ubedljivih i konačnih 3:0, čime je potopio evropske nade crno-belih.

Fudbaleri Vojvodine su u revanš meču plej-ofa za Ligu Evrope poraženi od Šerifa 2:1 (0:0) koji je ukupnim rezultatom 3:2 prošao u grupnu fazu drugog po rangu evropskog takmičenja.

Novosađane je skupo koštao pad koncentracije od 59. do 68. minuta kada su primili dva gola i već tada je bilo jasno da će naš predstavnik teško doći do istorijskog uspeha.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: