Petković po treći put u Zvezdi

Nacionalni sport - Petak 18.01.2013 - 10:35

Nikola Petković po treći put bi trebalo da zaigra u Crvenoj zvezdi, pošto je postigao načelan dogovor sa upravom ’crveno-belih’, prenosi „Sportski žurnal“.

Petković po treći put u Zvezdi Petković po treći put u Zvezdi

Petković se u četvrtak sastao sa predsednikom Draganom Džajićem i potpredsednikom Nebojšom Čovićem, ali se sada čeka odobrenje Upravnog odbora.

Ukoliko taj dogovor bude potvrđen, Petković će se u ponedeljak, kada je zakazana sednica Upravnog odbora, priključiti ekipi na pripremama u Turskoj.

Petković će na taj način ući u istoriju kao prvi igrač koji je tri puta došao na „Marakanu“. Prethodno je igrao u ’crveno-belom’ dresu šest meseci u sezoni 2008/09 i celu prošlu sezonu.

„Sve sаm se dogovorio, ostаlo je sаmo dа bude ozvаničeno. Kаko mi je objаšnjeno konаčno odluku morа dа donese uprаvni odbor“, istаkаo je Petković.

Petković bi trebalo da potpiše ugovor na šest meseci sа opcijom dа u julu bude produžen zа još dve godine.

Iskusni defanzivac je pre nekoliko dana oprostio ’crveno-belima’ 74.000 evra duga i povukao menicu na 140.000 evra, i tako pomogao klubu koji je još uvek pod blokadom.

B92, zurnal.rs

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: