Povratak Jankovića: Motivisan na Romu

Nacionalni sport - Subota 02.03.2013 - 12:12

„Nisam neko ko ima tremu pred utakmice. Ipak, posle dva i po meseca pauze, sigurno će biti pozitivne nervoze“, rekao je srpski internacionalac.

Srpski fudbaler Boško Janković vratiće se ovog vikenda na teren posle dvoipomesečne pauze zbog povrede prepona. Janković će biti u timu Đenove na gostovanju Romi u okviru 27. kola Serije A, u nedelju od 20.30. ‘Vučica’ trenutno drži osmo mesto na tabeli sa 18 bodova manje od vodećeg Juventusa, dok je Đenova 17. i iako ima pet bodova više od timova u opasnoj zoni, još uvek nije osigurala opstanak u eliti.

Nisam neko ko ima tremu pred utakmice. Ipak, posle dva i po meseca pauze, sigurno će biti pozitivne nervoze“, rekao je Janković.

Od poslednje utakmice koju je Janković odigrao dosta se promenilo u timu Đenove. U zimskom prelaznom roku tim se dosta pojačao, a u međuvremenu je i Davide Balardini preuzeo vođenje tima.

Svi momci koji su došli su odlični fudbaleri sa dosta iskustva. Dosta će nam pomoći u ostvarenju našeg cilja, a to je opstanak u ligi. Što se tiče novog trenera, mogu da igram na tri pozicije, tako da mi njegova formacija neće biti strana“, naglasio je srpski fudbaler.

Tokom zimskog prelaznog roka Roma je izrazila interesovanje za Jankovića, a on ističe da mu je to samo motiv više da pruži što bolju partiju u nedelju.

U tu utakmicu ću ući kao i u svaku drugu, i to veoma motivisan. Ipak, sigurno je da Roma daje dodatnu motivaciju da se dobro pokažem posebno protiv njih“, istakao je Janković.
 

Mozzart Sport

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: