Radonjić: Nisam se dvoumio

Nacionalni sport - Utorak 16.04.2013 - 17:04

Novi trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je došao u redove ’crveno-belih’ zbog rezultata i da se nije dvoumio kada je stigao poziv iz Beograda.

Radonjić: Nisam se dvoumio Radonjić: Nisam se dvoumio

Radonjić je na klupi Zvezde nasledio Vladu Vukoičića, koji je u ponedeljak napustio klub, i odmah po preuzimanju tima predstavljen je novinarima.

Crnogorski stručnjak je u Zvezdu došao iz Budućnosti, a debi na klupi 'crveno-belih' imaće već u sredu, na meču sa Metalcem u Valjevu u okviru šestog kola Superlige Srbije.

"Sve se dogodilo veoma brzo i dogovor sa predsednikom kluba praktično je postignut za nekoliko sati. Poklopili su se ambicije i veličina kluba, tradicija i velika armija navijača, što se sve slaže sa mojim pogledima u odnosu na ono što želim da postignem u karijeri", rekao je Radonjić.

Radonjić je dodao da neće mnogo menjati igru 'crveno-belih', istakavši da je primarni cilj da ekipa dostigne nivo igre koji će zadovoljiti očekivanja navijača i svih u klubu.

"Situacija je kompleksna, imamo malo vremena da napravimo iskorak. Svaki dan i trening biće nam jako bitni. Predstoji meč sa Metalcem, postoji oprez zbog poraza u Kruševcu od Mega Vizure, ali nadam se uspehu", poručio je Radonjić i najavio da će stručni štab ekipe pojačati i Velibor Radović.

Radonjić je imao veoma zapaženu igračku karijeru, a od 2006. godine bio je šef stručnog štaba podgoričke Budućnosti sa kojom je osvojio šest titula prvaka Crne Gore i isto toliko trofeja nacionalnog kupa. Obavljao je i funkciju selektora reprezentacije Crne Gore na Evropskom prvenstvu u Litvaniji 2011. godine.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je istakao da timu forma opada još od Kupa Radivoja Koraća, što je razlog razlaza sa Vukoičićem, a ne poraz od Mega Vizure u Superligi Srbije. Takođe, Čović je naglasio da se u klubu radi strogo profesionalno i da treba da se reaguje bez emocija ako ekipa ne ide željenim putem.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: