Rambo opet u Radničkom iz Niša?

Nacionalni sport - Utorak 16.04.2013 - 14:03

Proslavljeni fudbaler mogao bi uskoro da postane direktor niškog superligaša.

Dejan Rambo Petković Dejan Rambo Petković

Dejan Rambo Petković ponovo u srpskom fudbalu? Ovaj put kao funkcioner?

Zvuči čudno da bi neko ko je slavan u Brazilu zamenio pesak Kopakabane za asfalt u Nišu, ali bivši fudbaler najvećih brazilskih klubova navodno je spreman na takav potez.

Po pisanju "Sporta", Dejan Petković uskoro bi mogao da sedne u direktorsku fotelju Radničkog iz Niša, kluba u kojem je počeo profesionalnu karijeru.

Nišlije se nalaze u velikom finansijskom problemu i nedavno su, za samo nekoliko dana, ostali bez predsednika i potpredsednika.

Petković je u subotu viđen u loži stadiona Čair, tokom utakmice Radnički - Donji Srem, a navodno je već razgovarao sa gradskim čelnicima, koji bi voleli da ga vide u rukovodstvu kluba.

Očekuje se da Radnički dobije novo rukovodstvo na Skupštini koja će se održati uskoro, a "Sport" prenosi da se kao najveći kandidat za mesto predsednika pominjeDarko Bulatović, visoki funkcioner SNS u Nišu i predsednik opštine Crveni krst.

Radnički se sedam kola pre kraja sezone nalazi na sedmom mestu Jelen Superlige.

mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: