Real sprema 155 miliona za Ronalda

Nacionalni sport - Sreda 19.06.2013 - 01:02

Monako je predvođen milijarderom Dmitrijem Ribolovljevim bio spreman da obori svetski rekord ponudom Realu od 100 miliona za Kristijana Ronalda, ali odgovor madridskog giganta je: 155 miliona evra portugalskom asu za pet sezona!

Ronaldo Ronaldo

I dalje traju pregovori Reala sa Ronaldom i njegovim zastupnicima, a klub je spreman da ponudi lideru ekipe neverovatnih 155 miliona evra za pet godina vernosti, što bi predstavljalo apsolutni rekord u primanjima fudbalera.

Ronaldo je često u poslednje vreme davao dvosmislene izjave, od onih da su vesti o obnovi ugovora lažne, do drugih da "zna da će postići dogovor, da je fokusiran na reprezentaciju, i da ga zanima samo Real".

I predsednik Perez je objavio da je želja kluba da gradi ekipu oko Ronalda, i da će se učiniti sve da on postane najplaćeniji fudbaler sveta. A da stvar bude zamršenija, "Independent" navodi da postoji opcija i da Ronaldo ne produži ugovor, i ode u Junajted - bez obeštećenja.

Blic

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: