Škuletić nije na prodaju!

Nacionalni sport - Subota 27.12.2014 - 14:26

Potpredsednik Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je da je Upravni odbor doneo definitivnu odluku da Petar Škuletić nije na prodaju.

Starsportphoto Starsportphoto

Poslednjih dana se spekulisalo o Škuletićevoj sudbini, znalo se da o njoj odlučuje nova uprava, ali je menadžer napadača "crno-belih" Radojica Božović rekao da on već ima potpisan ugovor sa Lilom.

- Definitivna odluka Upravnog odbora kluba je da Škuletić nije na prodaju. Takav mejl je otišao na adresu Lila. To je za nas završena priča - naglasio je Tumbaković.

Božović je u petak istakao da je iznenađen time što je uprava Partizana odlučila da blokira Škuletićev transfer, i da će zbog toga najviše ispaštati napadač vodećeg tima Jelen Superlige.

- Nisam pravnik, ali verujem ljudima koji se u to razumeju. Božović preti Svetskom fudbalskom federacijom, ali su Partizan i Lil ozbiljni klubovi, pa verujem da priča neće ići dalje. Ovlašćenje koje Božović pominje se daje svim agentima da pregovaraju sa klubovima, ali ne i da zaključe posao - istakao je Tumbaković.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: