Srbima nova titula u Sloveniji

Nacionalni sport - Četvrtak 18.04.2013 - 11:52

Odbojkaši ACH Voleja, predvođeni srpskim reprezentativcima Milanom Rašićem i Borislavom Petrovićem, osvojili su desetu titulu prvaka Slovenije.

ACH Volej je u četvrtoj utakmici finala plej-ofa savladao Kalcit iz Kamnika sa 3:0, po setovima 25:21, 25:19 i 25:13, i tako sa 3-1 u pobedama osvojio titulu prvaka Slovenije.

U prvoj utakmici, ACH Volej je pobedio sa 3:0, Kalcit Kamnik je potom uzvratio sa 3:2, da bi Rašić, Petrović i njihovi saigrači u trećem meču bili bolji sa 3:1.

ACH Volej je titulom prvaka Slovenije osvojio treći trofej u 2013, pošto je prethodno osvojio pehar pobednika Kupa Slovenije i titulu

Ove nedelje titulom su se okitila i trojica srpskih obojkaša koji brane boje Tomis Konstance u Rumuniji.

Tomis Konstanca, za koju igraju Miloš Terzić, Marko Samardžić i Mladen Bojović, osvojila je četvrtu titulu prvaka Rumunije, pošto je u finalnoj seriji plej-ofa sa 3-0 u pobedama savladala Univerzitateu iz Krajove.

U prvoj utakmici Tomis Konstanca je pobedila sa 3:0, u drugoj sa 3:1, a u trećoj sa 3:2.

Tomis Konstanca je titule prvaka Rumunije osvajala još 2007, 2008. i 2009.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: