Vermezović ima podršku kluba

Nacionalni sport - Ponedeljak 08.04.2013 - 20:19

Kako B92 nezvanično saznaje, trener Partizana Vladimir Vermezović neće biti smenjen, iako se o tome spekulisalo nakon poraza od Vojvodine.

Trener Partizana Vladimir Vermezović Trener Partizana Vladimir Vermezović

Vermezović je dan posle neuspeha na svom terenu imao sastanak u četiri oka sa sportskim direktorom Ljubišom Tumbakovićem, gde nije bilo govora o njegovom odlasku.

Tumbaković i Vermezović su razmotrili greške koje su dovele do neuspeha tima u poslednjih sedam dana (dva remija i poraz), te o važnosti meča u Ivanjici sa Javorom, što će biti jedna od ključnih utakmica šampiona.

Iako je bilo glasina da se Vermezović sastao i sa predsednikom Partizana Draganom Đurićem, to se nije dogodilo jer nisu ni bili u isto vreme na stadionu u Humskoj 1.

Takođe, nema ništa ni od glasina da će Vermezovića da zameni nekadašnji kapite, a sada trener Teleoptika Vuk Rašović, čije ime se često pominje kada se spekuliše kada srpski šampion menja trenera.

Smene Vermezovića definitivno neće biti, iako su pojedini članovi uprave tražili da se to dogodi već ove nedelje, ili najkasnije posle gostovanja u Ivanjici, kada bi u zavisnosti od rezultata (u slučaju remija ili poraza), javno tražili njegovu smenu.

Prema saznanjima B92, Vermezović ima podršku najvećeg dela uprave i sportskog direktora.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: