Zvezda vraća svoju decu?

Nacionalni sport - Nedelja 06.01.2013 - 10:29

Filip Stojković i Ognjen Ožegović, koji su polusezonu proveli na pozajmici u Banatu, putovaće sa Crvenom zvezdom na pripreme u Tursku.

Zvezda vraća svoju decu? Zvezda vraća svoju decu?

"Rečeno mi je da ću ići na pripreme u Tursku, tako da već dve nedelje na Marakani treniram pod nadzorom Bate Radulovića. Želim koliko-toliko spreman da dočekam prve treninge, da pokušam da se nametnem. Znam da posle prve faze predstoji skraćivanje spiska, takođe mi je poznata i konkurencija, tako da je sve na meni“, rekao je Stojković za „Sportski žurnal“.

Osim Stojkovića, kako nezvanično saznajemo, u Tursku će i Ognjen Ožegović.

Postoji određena ideja da se crveno-beli, u nedostatku novca, okrenu dovođenju mladih igrača i vraćanju fudbaleri poniklih na ’Marakani’.

Prema pisanju beogradskih medija, postoji interesovanje za dovođenje napadača Olimpijakosa Petra Grbića, koji je jesenas igrajući za OFK Beograd bio najzaslužniji za pobede nad Zvezdom u Kupu i šampionatu.

Kako su dolasci Južnoamerikanaca sve neizvesniji, nije isključeno da se u Ljutice Bogdana angažovanju još nekog igrača koji se prethodnih dana nije spominjao u medijima.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: