Murinjo demantovao odlazak iz Reala

Sport - Ponedeljak 03.12.2012 - 18:41

Trener madridskog Reala Žoze Murinjo demantovao je da će napustiti klub na kraju sezone, kako je prenela „Marka“.

Murinjo demantovao odlazak iz Reala Murinjo demantovao odlazak iz Reala

Taj list je u ponedeljak objavio vest sa naslovom "Rastanak na vidiku", zbog pogoršanih odnosa Murinja i prvog čoveka kluba Florentina Peresa.

"Ta vest nema nikakvog osnova. Kao što sam uvek govorio, moji odnosi sa Peresom su veoma dobri", rekao je Murinjo povodom te vesti.

Murinjo je pre pola godine, posle osvojene titule u Primeri, prodružio ugovor sa ’kraljevskim klubom’, ali „Marka“, inače Realove novine i najprodavanije u Španiji, tvrde da se rastanak bliži.

Prema pisanju tog lista, Murinjo je u lošim odnosima sa Peresom, ali su se navodno dogovorili da Portugalac završi sezoni, a potom će prekinuti saradnju posle tri godine.

Peres i Murinjo su se, prema pisanju najprodavanijeg španskog lista, složili da je došao kraj ciklusa portugalskog stručnjaka na „Santijago Bernabeu“ i da će saradnja biti završena 30. juna 2013. godine, što je iskusni trener demantovao.

„Marka“, takođe, prenosi da se Peres bliskim saradnicima poverio da je Murinjo sam kriv za sve, zbog niza sukoba koje je inicirao u poslednjem vreme. Uz to, na ruku mu ne ide to što je odbrana titule gotovo nemoguća misija, pošto trenutno ima 11 bodova manje od vodeće Barselone.

B92

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: