Prva pobeda Juga

Sport - Ponedeljak 03.12.2012 - 10:36

Košarkaši Juga, nakon devet odigranih kola, uspeli su da ostvare prvu pobedu u prvenstvu Prve srpske lige „Istok“, nad ekipom zaječarske Mladosti, rezultatom 73:60. Po četvrtinama bilo je 11:18, 20:14, 20:7, 22:21.

Sa jednog meča Juga Sa jednog meča Juga
 
 
Gosti su dobro otvorili utakmicu i u prvoj četvrtini poveli sa 18:4. To je bilo sve što su pokazali, ispostavilo se da su prosečna ekipa koju košarkaši Juga zalaganjem mogu da pobede.
 
Aleksandar Popović (24), bek i krilo u KK Jug, koji odlično igrao u odbrani, navodi da je ovo bila jedna od boljih igara njegovog tima i nagovešatj da su mogućnosti ekipe mnogo veće nego što se misli u delu košarkaške javnosti u Vranju.
 
- U drugom poluvremenu smo odigrali jaku odbranu, a onda su se raspucali Stanković i Zlatanović koji su „cepali“ mrežicu gostiju iz Zaječara. 
 
Poveli smo u jednom trenutku sa 20 poena razlike, pa je trener Dejan Petrović pružio šansu mladim igračima – kaže Popović. 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: