Atletiko se približava Barseloni

Svetski sport - Ponedeljak 21.01.2013 - 12:46

Fudbaleri Atletiko Madrida savladali su ekipu Levantea 2:0 (1:0) u 20. kolo španske Primere.

Atletiko se približava Barseloni Atletiko se približava Barseloni

Nešto ranije, Valjadolid Miroslava Đukića savladao je Saragosu sa 2:0. Golove za domaće postigli su Guera i Gonsales, a Antonio Rukavina odigrao je ceo meć za domaće.

Atletiko je pobedom nad Levanteom iskoristio kiks Barselone i prišao im na osam bodova. Atletiko je poveo golom Adrijana u 32. minutu, da bi konačnih 2:0 postavio Koke fantastičnim udarcem sa 25 metara u 60. minutu.

Navijače 'Jorgandžija' može da raduje rutinska pobeda nad Levanteom, ali imaju i razloga za brigu, jer je Radamel Falkao morao da napusti igru u 58. minutu zbog povrede zadnje lože.

Atletiko je ovom pobedom stigao do 12 uzastopne pobede na "Visente Kalderonu" i tako izjednačio sopstveni rekord i sezone 1939/40.

U prvom meču dana, Osasuna je savladala Deportivo La Korunje sa 2:1, dok je subotnje mečeve obeležila pobeda Real Sosijedada nad Barselonom.

Poslednji meč dana igraju Valensija i Real na "Mestalji", dok kolo u ponedeljak zatvaraju Real Betis i Atletiko Bilbao.
 

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: