Barsa već traži malog Tuzlaka!

Svetski sport - Četvrtak 20.06.2013 - 00:19

Ako neko dete ima pet godina, a pri tom barata loptom poput vrhunskih majstora, onda takav talenat nije mogao da promakne skautima vodećih evropskih klubova. Pitanje je dokle to više ide, ali Kenan Vrabac je budući fudbalski as iz Tuzle za koga se već sada raspituje Barselona.

Vrabac Vrabac

Fudbal odavno više nije samo igra - ona igra koju su igrali siromašni, a gledali bogati. Sada je najvažnija sporedna stvar na svetu mnogo više od toga, velika industrija u kojoj se pravi profit enormnih razmera i koja ne poznaje granice.

Poslednji takav primer stiže iz Tuzle: Kenan Vrabac je petogodišnjak koji za svoje godine više nego dobro kontroliše loptu, vodi je i dodaje, pogađa slobodnjake preko živog zida i radi sve ono što mogu i dokazani igrači širom sveta.

Dok njegovi vršnjaci tek otkrivaju čari igranja, on želi da mu treninzi traju što duže, a 1. jula ga u Zagrebu čeka kamp Barselone. Iako su tamo mesta rezervisana za decu od sedam do 11 godina, katalonski gigant je rešio da napravi ustupak samo zbog ovog petogodišnjaka.

Kako prenosi Bportal.ba, u aprilu je mali Kenan bio u kampu Štutgarta i nemačke stručnjake ostavio bez teksta. U meču sa decom starijom bar dve godine od njega postigao je neverovatnih 12 golova u pobedi njegove ekipe od 14:2.
 

Blic

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: