Besana noć u Argentini, Maradona uspešno operisan VIDEO

Svetski sport - Sreda 04.11.2020 - 12:39

Dijego Maradona imao je u noći između utorka i srede operaciju zbog mogućeg krvarenja u mozgu manje od nedelju dana posle svog 60. rođendana. Zahvat je trajao oko 80 minuta, a Argentina zbog toga nije spavala. Kako i da spava, kada je "pod nož" morao čovek koji im je doneo titulu prvaka sveta u Meksiku 1986. godine, kada je s dva gola, od kojih jedan "božjom rukom", sam pobedio Engleze.

“Sve je bilo uspešno i proteklo je kako se očekivalo” FOTO: EPA-EFE “Sve je bilo uspešno i proteklo je kako se očekivalo” FOTO: EPA-EFE
“Sve je bilo uspešno i proteklo je kako se očekivalo”, objavio je Maradonin tim za odnose s javnošću.
 
Maradona je imao “subduralni hematom” – sakupljanje krvi između membrane i mozga, rekao je njegov lični lekar Leopoldo Luke.
 
Luke, neurolog, rekao je da je problem verovatno izazvan povredom, ali Maradona je rekao da se ne seća.
 
Kako je ranije objavljeno, legendarni Argentinac, koji je nedavno proslavio 60. rođendan, hospitalizivan je zbog simptoma depresije.
 
 
Argentinski fudbalski velikan odmaraće u svojoj sobi u privatnoj klinici kod Buenos Ajresa najmanje 48 sati.
 
Inače, veliki broj navijača okupio se ispred klinike na kojoj je operisan “El Pibe”, oni su nosili njegove dresove i zastave Argentine.
 

 

Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: