Godinu dana od Šumaherove nesreće

Svetski sport - Ponedeljak 29.12.2014 - 10:10

Pre tačno godinu dana sedmostruki svetski šampion Mihael Šumaher je doživeo tešku nesreću tokom skijanja, a pravih informacija o njegovom stanju trenutno nema.

Beta/AP Photo/Shizuo Kambayashi, File Beta/AP Photo/Shizuo Kambayashi, File

Mnogi su se nadali da će ovog 29. decembra dobiti nove informacije, ali je menadžerka legendarnog Nemca Zabine Kem samo u nedelju rekla da je pred njim duga i teška borba.

Kemova je to izjavila pošto je reagovala na tvrdnje bivšeg vozača Formule 1 Filipa Štrajfa, koji je rekao da je Šumaher u stanju da prepozna članove svoje porodice.

- Potrebno nam je mnogo vremena. Ovo će biti duga i teška borba. Mihaelovo stanje napreduje shodno ozbiljnosti njegovih povreda - istakla je Kemova, koja je tako ponovila ono što je objavljeno u poslednjem saopštenju o Šumaherovom stanju.

Kemova se prethodno poslednji put oglasila 23. novembra, kada je rekla da Šumaher napreduje, ali da nije moguće napraviti pouzdanu prognozu po pitanju njegovog oporavka.

Međutim, tišina koja vlada oko Šumahera nije ništa novo, pošto je njegova porodica od prvog dana naglašavala da će se oglašavati samo kada bude imala novosti. Još 7. januara ove godine njegova supruga Korina je apelovala na medije da poštuju njihovu privatnost, ali i doktora koji se staraju o sedmostrukom šampionu.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: