MU gubi vreme oko Fabregasa?

Svetski sport - Utorak 23.07.2013 - 01:44

Bivši defanzivac Mančester Junajteda Đerar Pike rekao je da ne postoji šansa da njegov saigrač Sesk Fabregas napusti Barselonu.

Riberi i Fabregas Riberi i Fabregas

’Crveni đavoli’ su poslali dve ponude za Fabregasa, od kojih je druga oko 35 miliona evra, a iako su one odmah odbijene, spremaju i treću. Zanimljivo je da je čak predsednik katalonskog kluba Sandro Rosel pisao Junajtedu i insistirao da Fabregas nije na prodaju, ali šampion Engleske ne odustaje.

„Junajted traći vreme. Sesku je bilo potrebno dosta vremena da ispuni svoj san i vrati se kući i neće odustati. Ovo je njegova kuća, tu je njegova porodica, ovde igra sa svojim najbližim prijateljima. Rekao nam je da je srećan i da namerava da ostane u Barseloni“, istakao je Pike.

Novi menadžer Junajteda Dejvid Mojs istakao je da mu je Fabregas prvi pik ovog leta, ali čak i on priznaje da će doći trenutak kada će ’đavoli’ morati da priznaju poraz.

„Mislim da će doći taj trenutak. Ali, kada ste zainteresovani za dobrog igrača, želite da date sve od sebe da ga dovedete. Nadam se da ćemo napredovati u pregovorima“, rekao je Mojs.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: