Murinjo flertuje sa Čelsijem?

Svetski sport - Sreda 23.01.2013 - 14:00

Sve više se spekuliše o odlasku Žozea Murinja iz Real Madrida, i njegovom povratku u Englesku, a ostrvski mediji navode da mi mogao čak da se vrati i u Čelsi.

Murinjo flertuje sa Čelsijem? Murinjo flertuje sa Čelsijem?

Murinjo je navodno u stalnom kontaktu sa vlasnikom Čelsija Romanom Abramovičem, te je "nezvanični savetnik" ruskog oligarha kada su u pitanju fudbalske stvari.

Mediji iz Engleske navode da se 49-godišnji strateg navodno redovno čuje i sa prvotimcima Petrom Čehom, Ešlijem Kolom, Džonom Terijem i Frenkom Lampardom.

Iako je prošle sezone sa Realom okonačo dominaciju Barselone u Španiji i osvojio titulu, ove već na polovini ima 15 poena zaostatka za najvećim rivalom, a i tek je treći na tabeli iza gradskog rivala Atletika.

Ono što Murinja i dalje drži na klupi Reala su dobri rezultati u Ligi šampiona, ali ga u februaru očekuje dvomeč sa Mančester Junajtedom u osmini finala.

U međuvremenu, u svlačionici "kraljevskog kluba" su nastali klanovi, sukobio se sa nekoliko igrača, pre svega kapitenom Ikerom Kasiljasom koga je nekoliko utakmica držao i na klupi za rezerve.

Ne voli se ni sa Serhiom Ramosem, Mesutom Ozilom, a u poslednje vreme navodno ni sa prvom zvezdom tima, zemljakom Kristijanom Ronaldom.

Tabloidi su saznali i da je 16-godišnja Murinjova kćerka Tita krenula na Kembervel koledž, koji se nalazi samo deset kilometara od Čelsijevog trening centra. Portugalac je navodno kupio i kuću blizu "Stamford Bridža".

Murinjo je od 2004. do 2007. godine bio trener Čelsija sa kojim je osvojio dve titule šampiona u Premijer ligi, dva Liga kupa i po jedan FA Kup i Komjuniti šild.
 

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: