NBA: Vratio se Ti-Mek

Svetski sport - Sreda 17.04.2013 - 09:09

San Antonio Sparsi u plej-of će ući jači za nekadašnjeg Ol star igrača Trejsija Mekgrejdija.

Tridesettrogodišnji Mekgrejdi vraća se u NBA ligu posle nepune dve sezone odsustva, pošto je 2011/12 bio član Atlanta Hoksa.

Ove sezone igrao je u Kini, uz proseke od 25 poena, 7,2 skokova i 5,1 asistencija, što može, ali i ne mora da bude indikator forme u kojoj se nalazi.

"Mislim da je to nepoznanica", odgovorio je na pitanje koliko će moći da pomogne ekipi San Antonija.

Mekgrejdi je 2003. i 2004. bio najbolji strelac NBA lige, a iako je dugo važio za jednu od najvećih NBA zvezda, nikada nije otišao dalje od prvog kola plej-ofa.

Sa San Antoniom će imati šansu da to uradi u seriji protiv Hjustona ili Los Anđeles Lejkersa, zavisno od toga ko od njih završi ligaški deo takmičenja kao sedmi na Zapadu.

"Mamuze" su uoči poslednjeg kola, u noći sredu na četvrtak, obezbedile status drugog nosioca, iza Oklahoma Siti Tandera.

"Šta se desi, desi. Drago mi je što sam stigao u ovakvu sredinu. To je nešto što nikada nisam osetio, dok sam bio na vrhuncu igračkih moći", rekao je Mekgrejdi, koji će u timu Grega Popovića zameniti nedavno otpuštenog Stivena Džeksona.

Ti-Mek debitovao je u NBA 1997. godine, u dresu Toronta, nakon čega je igrao za Orlando, Hjuston, Njujork, Detroit i Atlantu.

Mondo

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: