Nova uprava, nove i nade

Sport - Četvrtak 13.12.2012 - 10:09

Dinamova fudbalska škola trenutno je prepuštena sama sebi. Zahvaljujći ambicioznim trenerima Joci Ristiću i Nikoli Iliću još uvek postoji.

Petlići, 2002. godište Petlići, 2002. godište

Joca Ristić, nekada poznati fudbaler Dinama i Vrbasa, a potom i trener, nada se da će nova uprava sa Draganom Popovićem na čelu, posvetiti maksimalnu pažnju mlađim kategorijama.

- Radimo pomoću “štapa i kanapa”, bez lopti, bez osnovnih rekvizita za fudbalsku obuku dece. O kvalitetu terena da ne govorimo.

Sreća, te, zimi se takmičimo sa najlamlađim uzrastima u Mini maksi ligi, koja se održava u balonu Prestiž, inače pauza bi trajala do polovine marta meseca.

Zato se nadamo da se sa novom upravom jedno ovakvo poglavlje u imrovizovanom radu sa mlađim selekcijama završava – kaže Ristić.

U mini maksi ligi, imaju četri takmičarske selekcije. Jedna od njih su i dečaci rođeni 2002. godine.

- To su petlići, izuzetno talentovani dečaci. Radimo na njihovom tehničko-taktičkom usavršavanju i pripremi za takmienja koja ih očekuju u skoroj budućnosti – navodi Ristić.

Svojim angažovanjem istakli su se Petrović, Novković, Kanački, Rašić, Zlatković, Ristić, Čuče:  Antić, Milenković, A. Ristić, Ilić, Marinković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: