Počinje Vimbldon!

Svetski sport - Ponedeljak 24.06.2013 - 00:46

U ponedeljak počinje 127. izdanje Vimbldona, i prvog dana nadmetanja na londonskoj travi na terene će izaći svi srpski predstavnici osim Novaka Đokovića, koji će meč prvog kola igrati u utorak.

Ilustracija Blic Ilustracija Blic

Prva će na drugi teren u 12:30 po srednjeevropskom vremenu izaći Ana Ivanović, koja će kao dvanaesti nosilac igrati protiv Francuskinje Virdžini Razano.

Drugi meč na četvrtom terenu igraće Vesna Dolonc protiv Belgijanke Janine Vikmajer, a početak meča očekuje se oko 14 časova.

Jelena Janković je šesnaesti nosilac i igraće protiv Britanke Džoane Konte na 12. terenu, a početak meča se očekuje oko 15 časova, pošto se prethodno sastaju Fabio Fonjini i Jirgen Melcer.

Za finiš "srpskog" teniskog dana, Janko Tipsarević i Viktor Troicki će se posle 16 časova sastati u borbi za plasman u drugo kolo, a Bojana Jovanovski će posle 18 časova igrati protiv hrvatske teniserke Ajle Tomljanović.
    
 

blic

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: