Ramaljo: Murinjo bi 'ubio' Nejmara

Svetski sport - Sreda 02.01.2013 - 12:11

Trener fudbalera brazilskog Santosa Murisi Ramaljo rekao je da bi talentovanom napadaču Nejmaru najbolje bilo da karijeru nastavi u Barseloni.

Ramaljo: Murinjo bi 'ubio' Nejmara Ramaljo: Murinjo bi 'ubio' Nejmara

Prošle godine Nejmar je za Santos odigrao 47 utakmica i postigao 43 pogotka.

"Real Madrid sada ima odličnog trenera, ali Murinjova taktika je rigidna i svi moraju bez pogovora da je poštuju. Tako nešto bi bilo teško sa Nejmarom, on nema striktnu poziciju i ova varijanta bi ga 'ubila'", dodao je Ramaljo.

On je dodao da bi veoma voleo da vidi kako bi u tandemu igrali Nejmar i najbolji strelac na svetu, Argentinac Lionel Mesi.

"Verujem da bi to zaista bio spektakularan prizor. Nejmar je sjajan fudbaler i postaće genije. Na dobrom je putu da bude zvezda kao što su Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo. Znate, to su oni fantastični fudbaleri koji se ne pojavljuju tako često na svetskoj sceni. Barselona je tim koji najviše odgovara Nejmarovim karakteristikama i svi vole da gledaju ovu ekipu", rekao je Ramaljo brazilskim medijima.

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: