Ronaldo čeka Mesija

Svetski sport - Subota 02.03.2013 - 11:58

Fudbaleri Real Madrida danas (16.00) na “Santijago Bernabeu” dočekuju Barselonu u 166. prvenstvenom duelu španskih velikana.

Real  Madrid je na “Kamp nouu” nadigrao Barselonu, pobedio sa 3:1 i plasirao se u finale Kupa kralja, ali danas na “Santijago Bernabeu” ljuti Katalonci najavljuju puni revanš u 166. prvenstvenom “Klasiku”.

Iako Madriđane već u utorak čeka revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Mančester junajteda na “Old Trafordu”, trener Žoze Murinjo odlučio je da odmori šest igrača, ali ne i Kristijana Ronalda. Portugalac će sačekati Lionela Mesija koji je priznao da se, posle dugo vremena, sa saigračima našao u teškoj situaciji.

- Moramo napred, nadam se da ćemo već danas pokazati snagu u Madridu i najaviti da se vraćamo na put sa koga smo skrenuli u poslednjih deset dana - izjavio je Mesi.

Realovi nazovi “rezervisiti”, pre svih Kaka, veoma motivisani ulaze u “klasiko”. Nije ih poremetila ni luda vožnja Benzeme od 216 km/č zbog koje će dobiti i uslovnu zatvorsku kaznu. Katalonci će morati u meč bez Ćavija, ali atmosferu u ekipi popravila im je vest iz Njujorka: Tito Vilanova se uspešno oporavlja i vraća na posao 2. aprila.

Jesenas je na “Kamp nouu” bilo 2:2, a poslednji meč u Primeri na “Bernabeu” dobila je Barsa 3:1.

REAL MADRID – BARSELONA
STADION: “Santijago Bernabeu”. Sudija: Perez Lasa.
REAL MADRID: Lopez - Arbeloa, Pepe, Serhio Ramos, Marselo - Esijen, Modrić - Kaljehon, Kaka, K. Ronaldo – Benzema.
BARSELONA: Valdez - Alveš, Pike, Pujol, Alba - Fabregas, Buskets, Inijesta - Pedro, Mesi, Vilja.

Večernje novosti

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: