Ronaldo odgovorio Fergusonu: Nadam se da će Junajted izgubiti sve utakmice

Svetski sport - Četvrtak 07.03.2013 - 13:47

Jedan od najboljih svetskih fudbalera svih vremena Ronaldo burno je reagovao posle komentara Aleksa Fergusona, menadžera Mančester junajteda, na račun njegove težine, ali i fudbalskih kvaliteta. Naime, Ferguson je rekao da je Kristijano Ronaldo bolji od starog, debelog Ronalda.

To se Brazilcu, koji je tokom poslednjih nekoliko meseci vidno smršao, nije dopalo. Na “nož” je dočekao Fergusonov komentar, pošto su “đavoli” poraženi od Real Madrida u osmini finala Lige šampiona.

- Real Madrid je zatvorio usta Fergusonu u moje ime. Poštujem tuđe mišljenje, ne smatram da svi moraju da misle da sam najbolji. Srećan sam onim što sam postigao tokom karijere, bio sam najbolji fudbal na svetu. Razočaran sam nedostatkom poštovanja od strane Fergusona. Za nekoga ko je u njegovoj poziciji nije bio pristojan. Nemam više šta da kažem. Nadam se da će njegov klub da izgubi sve utakmice do kraja - rekao je ogorčeno Ronaldo.

Mondo

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: