Siti traži sedam miliona za Kolarova

Svetski sport - Sreda 24.07.2013 - 10:25

Fudbalski klub Mančester Siti traži sedam miliona za Aleksandra Kolarova, za kojeg je najveće interesovanje poslednjih nedelja pokazao Galatarasaj.

Kolarov Kolarov

Kolarov nije imao veliku minutažu prošle sezone, dok je ’građane’ vodio Roberto Mančini, a novi menadžer Manuel Pelegrini bi želeo da proda Kolarova posebno zbog njegove visoke plate, od 105.000 evra nedeljno.

Uprkos visokoj plati, Siti, ipak, ne želi tako lako da se odrekne srpskog fudbalera i ostaje pri prvobitnoj ceni od sedam miliona evra. ’Građani’ su, inače, Kolarova, kada je prešao u iz Lacija u Siti 2010. godine platili 19 miliona evra.

Pored Galatasaraja, interesovanje za Kolarova pokazao je i Juventus.

Kolarov je prošle sezone na samo 11 mečeva bio među startnih 11 i na većini susreta bio je zamena Gaelu Klišiju. Srpski defanzivac je ranije istakao da je otvoren za transfer ukoliko bi to bio klub u kojem bi mogao da bude u startnoj postavi, ukoliko se situacija u Sitiju ne promeni.

B92, Blic, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: