Horoskop za 11. mart

Zabava - Petak 11.03.2022 - 09:26

Pred vama je horoskop za petak 11. mart. Sa srećom.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Neke stvari vam idu sporije nego što ste očekivali, zato ne planirajte ništa da odradite na brzinu. Previše se emotivni danas i to bi moglo da zakomplikuje stvari. Budite iskreni prema partneru, recite mu ako vam nešto smeta.
Bik

Pod velikim ste pritiskom, ali usred haosa u kojem ste se našli, nekako uspevate da se fokusirate na sebe. Neka ideja koju ćete iznenada dobiti će vam pomoći da rešite problem koji vas muči već neko vreme. Budite fizički aktivniji.
Blizanci

Puni ste energije i entuzijazma i osećate kao da ništa ne može da vam stane na put. Sa takvim stavom zaista ćete i uspeti da rešite sve probleme. Morate da budete otvoreni prema partneru, prećutkivanjem ništa nećete postići.

Rak

Sjajno ste raspoloženi i želite da ugodite sebi, što svakako i treba da uradite. Bavite se hobijem, čitajte, slikajte, radite bilo šta što će vam pomoći da se opustite. Partner vas u svemu podržava, pokažite mu da to cenite.
Lav

Imate utisak da drugi ne poštuju vaše stavove i umanjuju vaše brige, i to vam smeta. Zalažite se za svoje mišljenje, ali gledajte da ne ulazite u neke velike rasprave. Izvestan je priliv novca.
Devica

Osećate se pomalo zarobljeno, svaki dan vam je isti i ne vidite kako da to promenite. Osamite se, analizirajte situaciju i razmislite šta vam u trenutnom stanju stvari odgovara, šta ne. Potražite savet starije ženske osobe.
Vaga

Veoma ste promenljivog raspoloženja danas, prolazite kroz pravi rolerkoster emocija. Nemate mnogo izbora osim da se povinujete nekim željama članova porodice i to vas jako nervira. Provedite više vremena u prirodi, oraspoložiće vas.

 Škorpija

Na poslu vam sve ide od ruke, ali čuvajte se slatkorečivih kolega koje bi mogle da vam zabodu nož u leđa. Ako imate neki poziv za druženje, prihvatite ga, tu biste mogli da upoznate neku osobu koja će vas zainteresovati. Zauzeti, ne postavljajte partnera.
Strelac

Neodlučni ste danas, a to što ste zatrpani informacijama vam nikako ne pomaže. Preispitujete sebi, ali i previše brinete šta drugi misle o vama. Očekujte dobru vest od nekog prijatelja sa kojim se niste odavno čuli!
Jarac

Danas završite sve obaveze koje već nekoliko dana odlažete. Na poslu vam dobro ide, ali vaša nesigurnost u sebe bi to mogla da poremeti. Čuvajte se prehlade, jačajte imunitet.

Vodolija

Naredujete na svim poljima i kada najmanje očekujete biste mogli da se nađete na nekoj prekretnici što se tiče karijere. U ljubavi sve ide glatko, provedite više vremena sa partnerom. Potrebno vam je više druženja, samoća vam ne prija.
Ribe

Očekuje vas veliki uspeh na poslu, a posebno ko se bavite nekim privatnim biznisom. Moguće je da ćete morati da donesete neku tešku odluku, ali sreća je na vašoj strani. Provedite vreme sa prijateljima koji su uz vas i kada niko drugi nije.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: