Horoskop za 12. oktobar

Zabava - Ponedeljak 12.10.2020 - 09:40

Pred vama je horoskop za ponedeljak 12. oktobar. Sa srećom.

Horoskop za 12. oktobar. Foto: Mondo Horoskop za 12. oktobar. Foto: Mondo

Ovan

Preosetljivi ste danas. Potrudite se da date sve od sebe da se ne uplićete previše emotivno u posao. Budite otvoreni za novu saradnju sa drugima.
Bik

Veoma ste komunikativni. Potrudite se da se usredsredite na nove kontakte. Lako ćete da ostvarite sve što ste zamislili uz pomoć drugih ljudi.

Blizanci

Priliv novca je očekivan. Potrudite se da date sve od sebe da biste bili pohvaljeni na poslu. Neki saradnik može da vam da dobar savet. Usvojite ga.

Rak

Donesite odluku zbog koje nećete da zažalite. Potrudite se da ugodite sebi i da se ne preforsirate na poslu. Stavite svoje potrebe na prvo mesto.
Lav

Fleksibilnost na poslu može da vam pomogne da lakše odradite sve obaveze. Prilagođavanje kolegama će moći da bude od ključne važnosti. Iskoristite maksimalno slobodno vreme za odmor.
Devica

Imate osećaj da sve možete mnogo lakše da uradite danas. Drugi vam priskaču u pomoć i ne osećate se usamljeno. Potrudite se da se usresredite na detalje. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja ili interneta.
Vaga

Neophodno je da odlučite da li želite da napredujete ili ne. Ne možete da stagnirate i da budete zadovoljni. Ako vam se pruži neka poslovna prilika treba da je iskoristite.
Škorpija

Moguć je kraći put. Potrudite se da se organizujete bolje na poslu i u privatnom životu. Pomalo ste rasejani.
Strelac

Postoji mogućnost za neke veće troškove. Potrudite se da se usredsredite na štednju danas. Budite na oprezu jer jedna pogrešna odluka može da bude kasnije deo većeg problema.
Jarac

Razmislite kako da bolje sarađujete sa drugim ljudima, iako vam posao nije na prvom mestu. Romantičniji ste nego inače. Ako ste slobodni, potrudite se da se fokusirate na neku osobu koja vam se dopada duže vreme i stupite u kontakt sa njom.
Vodolija

Brinete se da ćete da doživite neuspeh. Niste sigurni u sebe. Saradnici mogu da budu od velike pomoći da prebrodite sve probleme.
Ribe

Zadovoljni ste i voljeni. Potrudite se da pokažete partneru koliko vam je stalo. Ako imate vremena idite na kraći put. Usavršavanje je neophodno, pa možete da čujete da postoji neka dobra opcija za to. Ne propuštajte prilike za napredak.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: