Horoskop za 17. april.

Zabava - Ponedeljak 17.04.2023 - 09:52

Pred vama je horoskop za nedelju 17. april. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 17. april 2023. godine vam donosi rasterećene, više elana i pozitivnosti. Idealan je dan za druženje sa bliskim ljudima ili izlet u prirodu. Partner vam je najveća podrška, ne ustežite se da ga pitate za mišljenje. Zauzeti Ovnovi imaće priliku da upoznaju osobu koja će intelektualno da im parira. Izbegavajte stresne situacije!
 
BIK
Početak nedelje je idealan za nove ideje. Dugo vas se po glavi vrti jedna zamisao. Zašto se ne biste "bacili" u realizaciju? Zvezde vam savetuju da ostavite po strani mobiljni telefon i uređanje i posvetite se više sebi i dragim ljudima. Slobodnim Bikovima dopašće se jedna malo starija osoba. Povećajte fizičku aktivnost i unosite dovoljno tečnosti!
 
BLIZANCI
Danas ne odlažite obaveze. Imaćete višak slobodnog vremena, te se potrudite da ga iskoristite najbolje moguće. Malo ste se ulenjili, pokušajte da pronađete inspiraciju u drugim ljudima. Kolege i nadređeni vide u vama potencijal, vreme je za akciju. U ljubavi se "bura" stišala, održavajte "more" mirnim. Mogući su problemi sa spavanjem!
 
RAK
Početak dana dosta rasterećeniji, izbegavajte gužve u saobraćaju, dok će ostatak dana da vam donese jedno iznenađenje. Sazanćete radosnu vest od prijatelja. Izbegavajte stresne sitaucije i burno reagovanje, pogotovo u porodici, kako kasnije ne biste zažalili. Malo ste zapostavili partnera ili simpatiju. Budite kreativni i iznenadite ga. Problemi sa stomakom!
 
LAV
Tokom čitavog dana bićete zabrinuti i zamišljeni. Ono što vas muči niko ne može da reši osim vas samih. Možda je ključ problema u razgovoru sa osobom o kojoj ne možete da prestanete da razmišljate. Posao vam trenutno stagnira, ali to nije razlog za brigu. Na vama je da marljivo radite i trud će se isplatiti. Proverite krvni pritisak!
 
DEVICA
Vaša emotivna strana ličnosti danas će doći do izražaja. Bićete dosta sentimentalni i to je u redu. Prihvatite svaku emociju kao deo sebe i "zagrlite je". Posle kiše vas očekuje duga! Trenutno stanje u ljubavnom odnosu vas brine. Potrebno je raditi na njemu. Razgovarajte dublje sa partnerom i shvatićete gde "škripi". Mogući je pad imuniteta, unosite više vitamina!
 
VAGA
Dnevni horoskop za 17. april 2023. godine vam savetuje da obratite pažnju na pristup sa ljudima. Imate potrebu da kritikujete druge iz dobre namere, ali pazite na koji način to radite. Neko emotivniji bi mogao da se uvredi. Očekuju vas iznenadni troškovi. Obratite pažnju na uređaje u vašem domu. Mogući su problemi sa alergijama!
 
ŠKORPIJA
Posao vam je trenutno na zadnjem mestu. To bi moglo kasnije da vas košta. Ukoliko vam ne prija radno mesto i okruženje, porazmislite o novom poslu ili premeštaju. Muče vas određene nedoumice sa bliskim ljudima. Uvek je bolje pitati, nego doći u neku zabunu. Nedostaje vam ljubavi i pažnje, možda ih tražite na pogrešnom mestu? Zdravlje dobro!
 
STRELAC
Zvezde vam savetuju da se više aktivirate za vašu karijeru. Vreme neće da vas čeka! Učaurili ste se u jednom mestu, vreme je da izađete iz zone komfora. Više se krećite sa ljudima i stvarajte konekcije, znači će vam u poslu. Partner želi da ste non-stop sa njim. Postavite na vreme granice kako ne biste upadali kasnije u razmirice. Više vežbajte!
 
JARAC
Vaša tvdroglava priroda mogla bi da vam "izađe na nos". Truidite se da ljudima oko sebe ne namećete uporno svoje mišljenje. Steći ćete lošu repotaciju. Danas je idealan dan za nove početke. Započnite neku novu aktivnost, hobi ili jednostavno promenite svakodnevicu. Na ljubavnom planu očekujte trzavice i rasprave. Muče vas problemi sa mišićima i kičmom.
 
VODOLIJA
Kada biste svu energiju koju dajete na nebitne ljude fokusirali ne sebe i svoj rad, veoma brzo biste napredovali. Nije vreme da se osvrćete u prošlost, već se drznite da napravite prvi korak. Novi kontakti će vam dobro doći. Obratite pažnju na pravila u saobraćaju, kako ne biste imali dodatni trošak. Mogući su problemi sa sinusima!
 
RIBE
Dnevni horoskop za 17. april 2023. godine vam poručuje da obratite pažnju na papirologiju, dokumentaciju i račune kako vam nešto ne bi promaklo. Jedna osoba je bacila oko na vas, pokušaće sve da vam priđe. Zauzete Ribe su pomalo zanemarile partnera. Začinite odnos i pružite više pažnje. Radite ono što prija i jednoj i drugoj strani.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: