Horoskop za 2. maj

Zabava - Subota 02.05.2020 - 10:33

Pred vama je horoskop za subotu 2. maj. Sa srećom.

Horoskop za 2. maj. Foto: Mondo Horoskop za 2. maj. Foto: Mondo

Ovan

Što se tiče saradnje sa drugima, nema razloga za brigu. Pokušajte da se dogovorite oko nekih projekata koje ste stalno odlagali. Ipak, ne budite prestrogi prema sebi.

Nađite više vremena za relaksaciju.

Bik

Razmislite da li su Vam lojalni saradnici. Bolje je da raščistite sve probleme pre nego što stvari izmaknu kontroli. Poštovanje je na prvom mestu, ali budite spremni da saslušate tuđe mišljenje u vezi sa promenama na poslu.
Blizanci

Ako imate vremena, bilo bi dobro da sredite stan, sobu ili da kupite neke biljke, ako ih već nemate. Napravite mir u svom stanu da biste mogli da se osećate zadovoljno posle stresnog dana na poslu. Romantični ste i skloni flertu, a ako ste u vezi, ne zapostavljajte partnera.
Rak

Imate utisak da Vas niko na poslu ne shvata ozbiljno. Potrudite se da svojim zalaganjima to promenite. Budite praktični i napravite plan rada.
Lav

Pomozite prijateljima ili saradnicima oko nekih obaveza koje imaju. Tako ćete se i Vi osećati bolje. Moguće su rasprave sa partnerom, ali pokušajte da napravite kompromis.
Devica

Morate da dozvolite svom partneru da ima svoje viđenje finansija, posebno ako je trošenje povećano. Bolja organizacija što se tiče kupovine je ključna danas. Na poslu sve ide kako treba, pa bar tu ne morate da trošite ni vreme ni energiju.
Vaga

Vreme je da bacite sve stvari koje Vam nisu potrebne. Unesite novu energiju u svoj dom tako što ćete konačno da odradite prolećno sređivanje. Nema više odlaganja. Pomalo ste napeti, ali popodne osvetite sebi. Radite nešto što volite.
Škorpija

Razmislite dobro sa kim ćete da sarađujete. Ako Vas neko nervira, to prosto nije osoba koja je odgovarajuća. Završite započete poslove.
Strelac

Bilo bi dobro da ne započinjete neke projekte pre nego što proračunate da li je nešto isplativo. Radite samo ono što morate, što je prioritet. Druženje sa prijateljima bi Vam prijalo, a možete da se čujete sa nekima sa kojima se niste odavno čuli.
Jarac

Potrudite se da se usredsredite na nove saradnje. Ako dosadašnji planovi nisu uspevali, bilo bi dobro da razmislite šta možete da promenite. Veoma ste posvećeni porodici. Nađite više vremena za bliske ljude.
Vodolija

Kreativniji ste nego inače. Dobro se osećate danas i lako završavate obaveze. Bavite se nekim sportom ako imate vremena.
Ribe

Danas je idealan dan da šetate, da provedete više vremena u prirodi. Porodica Vam je jako važna, pa ih posetite i provedite neko vreme zajedno. Mogući su povećani troškovi, ali nije idealan dan za veću kupovinu.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: