Horoskop za 25. decembar

Zabava - Ponedeljak 25.12.2023 - 09:51

Dnevni horoskop za 35. decembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 25. decembar 2023. godine vam donosi posla “preko glave”. Na vreme se organizujte, kako ne biste sve završavali u poslednjem trenutku. Slobodni Ovnovi ne bi trebalo da kriju zaljubljenost, one slobodne čeka ispunjenje obećanja
 
BIK
 
Danas vas čeka prilično dinamičan poslovni dan. Imaćete u "talasima" nalete posla. Nemojte da se opuštate. Slobodni Bikovi dobijaju poziv na put, dok zauzete čeka planiranje sa partnerom. Razmislite o više opcija! Moguća je napetost.
 
BLIZANCI
 
Blizance će sunce da ogreje kada je novac u pitanju. Nemojte previše da se zalećete, budite mudri. Zauzeti Blizanci uživaju u vezi, dok oni slobodni ne znaju gde da se skrase. Proverite hormone!
 
RAK
 
Danas ste "na udaru" tračeva. Ne dozovolite da vas ometaju, osmehnite im se. Rakovi u novopečenim vezama neka ne žure. Ne dozvolite da vas samo emocije vode, već ih začinite malo razumom!
 
LAV
 
Budite obazrivi kako raspolažete finsijama kako ne biste ostali plitkih džepova tokom i nakon praznika. Mišljenja sa partnerom vam se razilaze. Vreme je da pronađete zajednički kompromis. Moguća je nesanica.
 
DEVICA
 
Zvezde vam danas donose previše posla koja morate da završite u određenom roku. Moguća je povećana napetost zbog toga, kao I svađa u kući. Ne "istresajte" se na bližnje zbog vaših obaveza. Pronađite alternativu.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 25. decembar 2023. godine vam savetuje da se na vreme pripremite za praznika. Obavite na vreme kupovinu, kako posle ne biste jurili. U ljubavnom odnosu se susrećete sa ljubomorom. Slobodne Vage nisu sigurne za koju osobu da se odluče. Poslušajte srce!
 
ŠKORPIJA
 
Poslovni Ii finansijski život dolazi na svoje. Danas dišete punim plućima, ali to nije znak da treba da se opustite. Na pamet vam pada putovanje. Zašto da ne? Prijaće vam novo mesto i ljudi. U ljubavi maštate o nemogućoj ljubavi. Budite realni.
 
STRELAC
 
Dnevni horoskop vam danas donosi brzinu, hitrost i snalažljivost. Iskoristite svoje potencijale kako biste očarali klijente i poslodavce. U ljubavi pomalo sumnjate u partnera. Dobro razmislite o narednom koraku…
 
JARAC
 
Danas vam zvezde donose veseo dan. Očekujte dosta pozitivne, ali i radne atmosfere na poslu. Novčana situacija se popravlja. Na kraju dana uživate kraj dragih osoba. Izbegavajte previše masnu Iislanu hranu i unosite dovoljno tečnosti.
 
VODOLIJA
 
Dnevni horoskop nalaže da budete spremni na promene plana. Imate jasan plan u glavi, ali danas su moguće oscilacije i odstupanja. Nemojte to da vas brine. Iskoristite svoju maštu I dovitljivost. Kod slobodnih Vodolija cveta tajna ljubav. 
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 25. decembar 2023. godine vam donosi previše energije. Iskoristite je produktivno i završite poslove koje ste započeli. Budite proaktivni na poslu, ostavićete snažan utisak. Možda ćete saznati da vaš prijatelj gaji nešto više prema vama. Odlučite se za temeljan razgovor. Više se krećite!
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: