Horoskop za 29. novembar

Zabava - Nedelja 29.11.2020 - 09:49

Pred vama je horoskop za nedelju 29. novembar. Sa srećom.

Horoskop za 29. novembar. Foto: Mondo Horoskop za 29. novembar. Foto: Mondo

Ovan

Ne preuzimajte na sebe veliki zalogaj. Na taj način ćete površno da odradite obaveze. Dobićete dobre vesti koje odavno očekujete u vezi sa poslom.
Bik

Mogući su nesporazumi sa partnerom oko planova koje imate. Pokušajte da izdvojite vreme da se više družite sa prijateljima. Važno je da vam ne bude dosadno.

Blizanci

Raspoloženje vam danas zavisi od novčane situacije. Odlično se osećate i spremni ste za rad. Dajte sve od sebe, drugi će da cene ambicioznost.
Rak

Lepo se osećate i lako dolazite do rešenja. Imajte u vidu da je danas dan za završavanje, a ne za započinjanje obaveza. Budite posvećeni privatnom životu, partneru, a moguće je neko dopisivanje ako ste slobodni.
Lav

Saradnici vam izlaze u susret. Mogući su neki manji problemi oko sitnica koje ne proverite dobro. Gledajte datume, budite detaljni i pazite šta potpisujete.
Devica

Imate osećaj da je sve sporije nego inače i nikako da krenete napred. Odlažete dosta planova jer mislite da nije dobar dan za veće promene. Romantični ste i dobro raspoloženi, tako da možete da upoznate nekog preko posla ili prijatelja. Ako ste u vezi, popričajte o planovima sa partnerom.
Vaga

Nemate osećaj da sve ide po planu, ali ne možete da se opterećujete. Vreme je da odete u neku prirodu, da uživate, da se opustite. Nemate volju za radom, pa sve što možete pokušajte da odložite.
Škorpija

Pokušajte da se fokusirate da odradite ono što morate. Mogući su povećani troškovi. Ne nervirajte se previše zbog posla, nego budite vredni i agilni.
Strelac

Kompromis je moguć sa drugima, pa neće biti loš dan na poslu. Što se ljubavi tiče, skloni ste flertu. Potrudite se da se usredsredite na potrebe koje imate i na to šta možete da uradite za sebe i za partnera.
Jarac

Strastveni ste. Moguće je novo poznanstvo sa osobom koja nije vašeg mesta. Pazite šta radite na poslu, moguće su rasprave sa kolegama, koje bi trebalo da izbegnete.
Vodolija

Posvećeni ste saradnji sa drugima. Ništa vam ne pada teško. Komunikativni ste i zato lako dolazite do dogovora sa postojećim, ali i novim saradnicima. Ne odustajte od ostvarenja svojih ideja.
Ribe

Nije vam primarna ljubav. Važnije vam je da na poslu bude sve kako treba. Koliko god da se trudite imate utisak da vas drugi ne cene previše. Možda ne bi bilo loše da razmislite o promeni posla.

mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: