Robert Redford – večiti mladić u belom i u devetoj deceniji

Zivot i stil - Ponedeljak 01.11.2021 - 13:12

Legendarni holivudski glumac i reditelj, 85-godišnji Robert Redford, pokazao je još jednom da stil i elegancija ne znaju za godine, pojavivši se sa suprugom u savršenoj beloj odevnoj kombinaciji na dodeli godišnjih nagrada za ekologiju Fondacije princa Alberta od Monaka.

Robert Redford sa suprugom i princom Albertom od Monaka FOTO: EPA Robert Redford sa suprugom i princom Albertom od Monaka FOTO: EPA
Večiti mladić američke kinematografije, inače dugogodišnji prijatelj princa Alberta i nezaobilazni gost na svim njegovim manifestacijama, pojavio se i ove godine u Monte Karlu na tradicionalnoj dodeli nagrade za ekologiju prinčeve fondacije, u društvu supruge, 64-godišnje nemačke slikarke Sibil Zagars.
 
Par je izgledao veoma glamurozno u beloj odevnoj kombinaciji. On je nosio beli sako, u kombinaciji sa pantalonama i košuljom iste boje, sa svetlim cipelama od velura, dok je njegova supruga nosila belu dugu haljinu dugih rukava sa čipkanim uzorkom. 
 
Po svemu sudeći, bilo im je veoma zabavno u društvu suverena male kneževine, jer su se sve vreme osmehivali i pozirali fotoreporterima.
 
Redfordova supruga bila je zadužena i za umetnički performans koji je izveden uoči dodele nagrada u Grimaldi forumu a za koji je dijaloge pisao sam Redford.  Reč je o jednoj „multidisciplinarnoj odi lepoti prirode, uz skretanje pažnje na ranjivost zemlje, prouzrokovanu klimatskim promenama“, opisali su performans monegaški mediji.
 
Nagradu Fondacije inače su dobili ribar Bren Smit, osnivač nevladine organizacije "Greenwave", koja se bavi zaštitom okeana od eksploatacije, i 17-godišnja Otumn Peltije, borac za pravo na vodu, inače pripadnica kanadskog starosedelačkog naroda sa ostrva Manitulin u Ontariju. 
 
Robert Redford je prethodno i sam bio laureat, dobivši specijalnu nagradu od princa Alberta 2019. godine.
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: