10 firmi dobija nove direktore

Lokalne vesti - Utorak 24.07.2012 - 13:21

U sredu 25. jula biće održana druga sednica Skupštine grada u novom sazivu, sa čak 56. tačaka dnevnog reda.

Kao najznačajniju tačku valja izdovojiti raspravu o završnom računu budžeta grada Vranja za 2011. godinu.

 

Pred odbornicima će se naći i Predlog poslovnika Skupštine grada, Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o osnivanju Saveta za javnu bezbednost i sigurnost građana i lokalne samouprave  i rešenja o izboru članova Saveta.

 

Skupština će formirati i svoja radna tela, izborom članova saveta i komisija, a više gradskih institucija dobiće i nove direktore.

 

Nove čelne ljude u sredu će dobiti  „Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja“, "Vodovod", "Novi dom", "Zavod za urbanizam", "Skijalište Besna Kobila", "Centar za socijalni rad", Pozorište "Bora Stanković", "Narodni univerzitet", "Istorijski arhiv" i Turistička organizacija Vranje.

 

Na dnevnom redu će se naći i kadrovska rešenja u Upravnim i Nadzornim odborima javnih ustanova i preduzeća, kao i u školskim odborima osnovnih i srednjih škola na teritoriji Grada Vranja.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: