15 miliona za poljoprivredu

Lokalne vesti - Nedelja 06.12.2015 - 12:13

Grad Vranje je sa korisnicima potpisao ugovore o dodeli podsticajnih sredstava u poljoprivredi iz sopstvenog budžeta u ukupnoj vrednosti od 15 miliona dinara.

odela ugovora pre punom salom FOTO gradski sajt odela ugovora pre punom salom FOTO gradski sajt

Čestitajući prisutnima, gradonačelnik Vranja Zoran Antić je rekao da lokalna samouprava ulaže značajna sredstva u razvoj seoskih mesnih zajednica.

- Između ostalog, do kraja ove godine, u unapređenje 60 kilometara seoskih putnih pravaca, uložićemo oko četiri miliona evra i to su sredstva isključivo iz budžeta Grada - rekao je Antić, napominjući da su putevi osnov razvoja poljoprivrede.

Poljoprivredne proizvođače sa teritorije Grada pozdravili su i članica Gradskog veća Zorica Popović i pomoćnik gradonačelnika Žikica Antanasijević.

Potpisani ugovori odnose se na osiguranje, podizanje protivgradnih mreža, podizanje plastenika, nabavku sadnica u voćarstvu i vinogradarstvu, nabavku visokokvalitetnih grla ovaca, bušenje bunara i nabavku opreme za navodnjavanje.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: