A od SPS-a - 100.000 diinara

Lokalne vesti - Nedelja 22.07.2012 - 09:43

Rođendan Socijalističke partije Srbije (SPS), 22. po redu, vranjski socijalisti su obeležili donatorskim koktelom na kome je za obnovu zgrade pozorišta „Bora Stanković“ prikupljeno 80.000 dinara.

- Rukovodsvo Gradskog odbora, članovi i naši gosti ovaj rodjendan smo obeležili u duhu aktuelnog trenutka u Vranju. Družili smo se u lepoj i prijatnoj noći, na bazenu ’Jumka’, isključivo uz sok i hladnu vodu, a svi koji su došli na rodjendan SPS, ulaznicom su pomogli obnovu pozorišta - kaže Zoran Antić, čelnik vranjskih socijalista.

Antić je rekao da je od rodjendanskih ulaznica, čiji je iznos odredio svaki posetilac ponaosob, sakupljeno 80.000 dinara, a da će toj sumi Gradski odbor partije dodati jož 20.000, tako da će uplata vranjskog SPS za obnovu zgrade pozorišta biti 100.000 dinara.

Zgrada vranjskog pozorišta „Bora Stanković“, stara tačno 120 godina, koju je Vranju poklonio trgovac Janča Jovanović Baldžija, do temelja je izgorela u zoru 2. jula, kako je policija saopštila - u podmetnutom požaru.

I posle 20 dana javnosti su i dalje nepoznata imena izvršilaca i nalogodavaca, a u Vranju je formiran Odbor za obnovu zgrade pozorišta i otvoreni dinarski i devizni račun za pomoć.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: