Antić pod palmom u Bariju

Lokalne vesti - Subota 28.09.2013 - 11:43

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić potpisao je u italijanskom gradu Bariju, uz još 11 svojih kolega iz gradova širom Srbije, protokol o saradnji i razumevanju.

Sa potpisivanja u Bariju (foto:vesti) Sa potpisivanja u Bariju (foto:vesti)

Srpsku delegaciju u Italiji predvodio je gradonačelnik Jagodine Dragan Palma Marković.

Antić je izjavio da da sporazum podrazumeva ekonomsku, kulturnu, turističku i sportsku saradnju između ovih gradova, ali i podršku Barija Srbiji na njenom putu ka Evropskoj uniji.

Osim Vranja i Jagodine, među potpisnicima sporazuma su i čelnici Zrenjanina, Arilja, Nove Varoši, Batočine, Bele Crkve, Užica i Novog Pazara.

U delegaciji Vranja u Bariju pored gradonačelnika Antića bili su i direktori privatnih firmi “Nutriko” i “Morava enterijeri”, koji su učestvovali na forumu privrednika, koji su organizovali domaćini.

To je bila prilika za razgovor i postizanje konkretnih dogovora o saradnji, a skupu je prisustvovalo stotinak italijanskih privrednika.

Tom prilikom gradonačelnik  Zoran Antić istakao je da je danas Vranje mala italijanska kolonija na jugu Srbije, ističući da je saradnja dobra i da investitori u lokalnoj samoupravi imaju pouzdanog partnera.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: