ANTIĆ: Pozivam VUČIĆA u Vranje

Lokalne vesti - Sreda 16.12.2015 - 12:37

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić izjavio je da ocene, koje je premijer Srbije Aleksandar Vučić izneo u Skupštini, a koje se tiču isplate 15 miliona dinara podsticajnih sredstava poljoprivrednicima, ne shvata ni na koji ružan način, već kao posledicu loše i netačno prezentovanih činjenica premijeru.

Vučić i Antić: susret za Dan grada? Vučić i Antić: susret za Dan grada?

Sve je počelo kada je u Skupštini Balint Pastor, poslanik Saveza vojvođanskih Mađara, pohvalio Vranje zbog dodeljivanja 15 miliona dinara poljoprivrednicima, što je istaknuto kao primer dobre prakse.

Odgovorio mu je premijer, ocenivši da to nije tačno, jer su tih 15 milona dinara republički novac, koji je samo preko Grada prosleđen “Simpu”, a koji je Vranje zadržalo za sebe, na ime starih dugova “Simpa”.

- Kada Aleksandra Vučića budem video lično, prezentovaću mu ove podatke. On bi trebalo da bude ponosan na rezultete koje Vranje postiže.

Biće mi zadovoljstvo da 31. januara, za Dan Vranja, ugostim premijera na najvišem državnom nivou. Pozivam ga da dođe u Vranj
e - kaže Antić.

On dodaje da je ključni razlog nesporazuma premijera i Vranja, taj što premijer ima nekvalifikovane kadrove na mestima državnih sekretara, polupismene i sa vrlo sumnjivim kategorijama obrazovanja, koji mu daju pogrešne informacije.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: