Antić u Norveškoj

Lokalne vesti - Utorak 14.05.2013 - 13:24

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić ovih dana se nalazi u poseti Norveškoj.

Antiić Antiić

On je član delegacije Stalne konferencije gradova i opština Srbije, koja je gost Norveške asocijacije lokalnih i regionalnih vlassti.

Članovima delegacije je u utorak, kako prenosi zvanični gradski sajt, prezentovan sistem lokalne samouprave u Norveškoj, kao i reforma zdravstvenog sektora u ovoj zemlji.

Takođe, biće održana i prezentacija KOSTRA sistema - izveštavanje lokalnog prema centralnom nivou, i obilazak Statističkog zavoda.

Članovi delegacije imaće priliku da se susretnu sa predstavnicima ambasade Republike Srbije i Ministarstva spoljnih poslova Norveške.

Poseta je upriličena u okviru projekta "Podrška lokalnim samoupravama u decentralizaciji društvenih delatnosti".

Pored predstavnika SKGO u studijskoj poseti su i najviši zvaničnici Aranđelovca, Kragujevca, Velike Plane, Bele Palanke, Gornjeg Milanovca, Knića, Pirota, Rače, Trgovišta, Čukarice, Vladičinog Hana i Babušnice.

Gradonačelnik Antić pre samo desetak dana boravio je kao član slične delegacije u Moski, posle čega je doživao ozbiljan medijski napad preko lista „Kurir“, koji ga je bez ikakvih validnih dokaza optužio za krašu konjaka na završenoj svečanoj večeri.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: