Čekaju je na BELOM DVORU: Jefimija Najdić osvojila BESPLATNO ŠKOLOVANJE na ITAcademy

Lokalne vesti - Četvrtak 01.08.2019 - 11:03

Jefimija Najdić, ovogodišnji đak generacije Gimazije "Bora Stanković" u Vranju, nalazi se među dobitnicima programa besplatnog školovanja na ITAcademy.

Jefimija Najdić, mnogostruko talentovana devojka FOTO: Privatna arhiva Jefimija Najdić, mnogostruko talentovana devojka FOTO: Privatna arhiva
Zahvaljujući uspešnom partnerstvu kompanije LINK group i Fondacije Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra, tokom protekle dve godine đacima generacije iz Srbije i Republike Srpske dodeljeno je ukupno 45 programa besplatnog školovanja na ITAcademy.
 
Sa ciljem pružanja pomoći za dalje usavršavanje u obrazovanju, ove godine je dodeljeno čak 30 besplatnih školovanja na ITAcademy, koja će izabrani đaci moći da pohađaju online, putem interneta, pomoću najsavremenije platforme za učenje na daljinu.
 
Specijalna komisija odabrala je 30 najboljih kandidata u skladu sa iskazanim interesovanjima i uspesima.
 
Dobitnicima besplatnog školovanja, priznanja će biti uručena u septembru 2019. godine, na svečanom prijemu na Belom dvoru.
 
Jefimija Najdić, ovogodišnji je đak generacije Gimazije "Bora Stanković" u Vranju i mnogostruko talentovana devojka.
 
Osvajala je i nagrade i na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima, a jedina je učenica iz Vranja koja je osvojila stipendiju za izuzetno nadarene učenike tokom pršle školske godine.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: