Crna rupa u centru Vranja!

Lokalne vesti - Četvrtak 22.08.2013 - 13:19

Fekalna kanalizacija u glavnoj ulici u Vranju potkopala je šljunak ispod asfalta, pa je duboko nalegnuće na sred ulice prečnika oko dva metra pretilo da ozbiljno ugrozi vozače.

rupa u glavnoj ulici u Vranju rupa u glavnoj ulici u Vranju

Radnici vranjskog „Vodovod“-a izašli su na teren oko devet sati sa mehanizacijom, a završetak radova se očekuje u petak popodne.

 

Za to vreme, ulica Stefana Prvovenčanog biće zatvorena za saobraćaj koji se preusmerava preko J.J.Lunge i Lenjinove ulice.
 

 

– U četvrtak ujutru kada sam došla na posao videla sam ogromnu rupu po sredini ulice. Odmah smo obavestili „Vodovod“ i čim su njihovi radnici podigli parče asfalta imali smo šta da vidimo. Nema ni cevi, samo jedan tunel kroz koji prolaze fekalije i usput nam pune lokale i kuće.

 

Toliko o onim krpama koje su navodno zapušile kanalizaciju nedavno, a o kojima je pričao direktor „Vodovod“-a – kaže Sunčica Dimčić, vlasnica jednog od lokala u glavnoj ulici koji je nedavno bio poplavljen fekalijama zbog izlivanja kanalizacije.

 

Zamenik direktora „Vodovod“-a Srđan Dekić za OK Radio kaže da je velika sreća što kamion ili autobus nije nagazio na ulegnuće, jer bi tom prilikom zbog težine propao.

 

– Čim smo dobili prijavu izašli smo na teren sa svom potrebnom mehanizacijom.

 

Radnici su skinuli deo asfalta i zaključili da je kanalizacija vremenom potkopala šljunak ispod puta.

 

Tu imamo problem odavno, jer prilikom izgradnje ulice nije sprovedena kanalizacija, ali ćemo to svakako rešiti kada budemo počeli projekat izgradnje fabrike za prečišćavanje otpadnih voda – kaže Dekić.

 

Aleksandar Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: