Dobra prodaja novogodišnjih aranžmana

Lokalne vesti - Utorak 11.12.2012 - 12:33

Veliki broj Vranjanaca će 2013. godinu dočekati u vranjskim restoranima, sudeí bar po podatku da je u većini ovda[njih kafana rasprodato više od 80 odsto karata.

Sa ranijih dočeka Sa ranijih dočeka

Cene novogodišnjih aranžmana kreću se od 3.000 do 4.000 dinara.

U hotelu “Vranje” rezervisano je više od 70 odsto ulaznica, a upravnik Goran Ristić kaže da se narednih dana očekuje popunjavanje preostalih mesta.

 – Pored Vranjanaca, imamo zainteresovane goste iz Niša, Makedonije i sa Kosova. Cena dočeka Nove godine je 3.500 dinara, a taj iznos sa noćenjem i doručkom je 4.500 dinara.

Standardno će gosti imati hladno i toplo predjelo, večeru, poslasticu, a piće je u neograničenim količinama. Prisutne će zabavljati “Anastezija bend” iz Surdulice, kao i trubački orkestar posle ponoći – kaže Ristić.

Ista situacija je i u hotelu “Simpo” na Pržaru gde je rasprodat donji deo restorana, a mesta ima samo na balkonu.

– Nudimo hladno predjelo i crvenog lososa, bogatu večeru uz piletinu i svinjsko pečenje, a cena je 3.900 dinara. U tu cenu piće je uračunato u iznosu od 700 dinara, a sve preko toga se naknadno naplaćuje.

Sviraće naš bend koji stalno nastupa u restoranu – kaže šef hotela Dragan Kostić.

U restoranu “Haremluk” neće biti organizovanog dočeka, ali će biti na raspolaganju slavljeničke večere nekoliko dana pred doček.

Cena takvog aranžmana po osobi je 880 dinara.

Slična situacija je i u restoranima “Gradska meana”, “Moravče” i “Klub svetskih putnika” gde praznični ručkovi i večere koštaju od 900 do 1.600 dinara, u zavisnosti od trpeze.

Za doček Nove godine u restoranu “Fontana” treba izdvojiti 3.700 dinara, dok zabava prve večeri u 2013. godini košta 2.200 dinara.

Na dočeku će svirati “Imperija bend”, a prve večeri goste će zabavljati zvezda Granda Jelena Marinkov.

Ljubitelji akustične muzike Novu godinu mogu dočekati uz bend “Dert” u restoranu “Dvor” u Vranju za 4.000 dinara, koliko košta novogodišnji aranžman u tom objektu.

Za taj novac gosti dobijaju toplo i hladno predjelo, večeru, poslasticu i piće u neograničenim količinama. Od 140 mesta, prodato je nešto više od 100 rezervacija.

Dobar provod u novogodišnjoj noći obećavaju i u hotelu “Železničar” u Vranjskoj Banji gde za doček treba platiti 3.000, a za prvo veče 2.000 dinara.

U tom hotelu mogu se uplatiti i specijalni jednodnevni, dvodnevni i trodnevni aranžmani koji koštaju od 5.400 do 10.600 dinara i podrazumevaju pun pansion.


Goste će sve vreme zabavljati bend “Rebus” do ponoći, a onda i trubački orkestar. Za sada je rasprodato 60 odsto rezervacija, ističu u “Železničar”-u.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: