Đokovići na Vlasini

Lokalne vesti - Nedelja 22.07.2012 - 09:30

Srđan Đoković, otac doskora prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, rekao je u Surdulici da od Vlasine i njenog jezera lepšu planinu i jezero nije video.

Djokovici Djokovici

- Mnogo sam putovao, ali od Vlasine i Vlasinskog jezera nisam nešto lepše video. Vi u toj planini i jezeru imate nešto što drugi nemaju - divan spoj planine i jezera - rekao je Srdjan Djoković svom domaćinu Novici Tončevu, predsedniku opštine Surdulica, posle obilaska ove lepotice planinskog turizma.

On je takodje rekao da je lokalnoj zajednici malo potrebno da od Vlasine i jezera naprave turističku destinaciju visokog kvaliteta, jer Srbija danas nema takav spoj jedne planine koja je sinonim nenarušene prirode i jezera koje je pravi dragulj u lepoti te visoravni.

- Uputio sam poziv porodici Djoković ne samo da posete Vlasinu, koja je proglašena za prirodno dobro izuzetnih vrednosti, već da budu i njeni promoteri, što bi bilo od zajedničkog interesa - kazao je Tončev posle razgovora sa Srdjanom Djokovićem.

Tončev je objasnio da lokalna vlast u Surdulica želi da sa porodicom Djoković uspostavi čvršću saradnju i da je to bila tema razgovora tokom posete Vlasini.

Po dolasku u Surdulicu Srdjana Djokovića i njegovu ekipu dočekali su trubači i nekoliko stotina dečaka i devojčica, kojima je gost uzvratio sa nekoliko stotina poklona - majica sa Novakovim likom, teniskih loptica i monografija.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: