"DS neka spasava sebe, a ne Vranje"

Lokalne vesti - Četvrtak 05.09.2013 - 10:47

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić ocenio je da su prozivke DS-a da je „stanje u gradu dramatično“ potpuno besmislene i da su odraz politikanstva.

Antić Antić

– To su ljudi koji se bave političarenjem i kao stranka imaju pravo da daju svoje komentare. Kada je nastao problem sa glavnom ulicom, mi smo odmah izašli u javnost i rekli u čemu je stvar, obećavši da ćemo ga rešiti.

Niti je situacija alarmantna, niti je stanje dramatično i nema ugroženih jer sve nadležne službe rade svoj posao – kaže Antić.

On je rekao da će uskoro biti završen presek stanja, nakon čega će početi radovi na rekonstrukciji kanalizacione mreže.

Predsednik GrO DS Slobodan Stamenković postavio je pitanje zašto je preduzeće „Crna trava“ ponovo dobilo posao rekonstrukcije objekta u Vranju, u konkretnom slučaju OŠ „Vuk Karadžić“, kada je grad već imao problem sa tim preduzećem prilikom rekonstrukcije Gimnazije.

Gradonačelnik Antić kaže da on nije birao izvođača radova, več organizacija „Caritas“ koja i finansira rekonstrukciju.

– „Crnu travu“ nisam birao ni tada, a ni sada i verovatno će zbog kašnjenja radova plaćati penale. Suštinski se cela stvar neće odraziti na učenike i nastavu.

Želim da kažem da ta škola 35 godina nije rekonstruisala vodovodnu i kanalizacionu mrežu i da je prilikom radova bilo mnogo problema – kaže Antić.

Na opasku potpredsednika vranjskih demokrata Igora Andonova da je manifestacija „Dani Vranja“ postala „palanačka manifestacija sa raznoraznim pevaljkama i starletama“, gradonačelnik odgovara da je demokratama pametnije da rešavaju svoje probleme.

– Bolje da demokrate počnu sebe da spašavaju.

Na kraju krajeva, ja ih razumem i mnogo su mi simpatični. Psihijatar komentariše politiku i političke prilike, a zubar kulturna dešavanja – kaže na kraju Antić.

Aleksandar Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: